Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

In This Moment - Blood At The Orpheum (Century Media Records)


Ευτυχώς πού βγήκε αυτό το DVD. Πραγματικά ευτυχώς! Αλλιώς τόσο καιρό θα θεωρούσα την Maria Brink, τραγουδίστρια. Βρε άιντε από κει. Έχει άλλα προσόντα προφανώς και μην πει κανείς όχι! Και φροντίζει να το δείχνει όπως πρέπει, όποτε πρέπει, κι εμένα προσωπικά με βολεύει!

Οι In This Moment, έχουν αλλάξει πολλά από τον πρώτο τους δίσκο, μέσα σε 7 χρόνια. Και μάλιστα άλλαξαν τα κυριότερα, τον ήχο τους και το image! Λογικό κι αναμενόμενο, μιας και έπεσαν λεφτά στα πόδια της Brink (σ.σ.: οι φίλοι του Wikifeet κάντε μια βόλτα), με σκοπό να κάνει αυτά πού θέλει, όπως τα θέλει! Απλά έρχομαι εγώ, όπως και πολλοί ακόμα, για να σχολιάσουμε το γεγονός πώς το έχουμε ξαναδεί το έργο! Η μίξη Marilyn Manson meets Otep meets Korn, ακούγεται ενδιαφέρουσα, αλλά δυστυχώς, το γεγονός πώς είναι τόσο εμφανής, καταστρέφει το όλο αποτέλεσμα.
Το Blood At The Orpheum είναι το πρώτο DVD των In This Moment, και μπορώ να πω πώς το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, ΑΛΛΑ…
Πάντα θα έχει ΑΛΛΑ…και για μένα είναι πολλά…έχω μάθει να γκρινιάζω και να το δείχνω σα να έχω περίοδο! Καταλαβαίνω πώς πρέπει να προωθήσεις τη νέα σου δουλειά, η οποία πήγε και καλά και μπράβο σου και του χρόνου. Αλλά γιατί μικρό μου πορνογουρουνάκι, έκανες μια εμφάνιση 55 λεπτών?!!? Την οποία αποφάσισες να γεμίσεις με μικρά χαζόinterviews και backstage scenes συνολικής διάρκειας 5 λεπτών? Γιατί γαμώ τα βυζιά σου (όμορφα είναι μην άγχεσαι) από τα 12 κομμάτια, έβαλες 8 από τη νέα σου δουλειά?!!?!? Ενώ έχεις άλλους 3 δίσκους! Η αλήθεια είναι πώς με παραξένεψε το γεγονός πώς η Century Media το κυκλοφόρησε έτσι απλά και δεν έβαλε χέρι ώστε να το γεμίσεις λίγο παραπάνω.
Από κει κι έπειτα, horror show, στα πατήματα των Rob Zombie, Marilyn Manson, Murderdolls, Otep, με χαμηλό φωτισμό και τα φώτα και οι κάμερες συνεχώς στραμμένα στην Maria Brink, άδικο για την υπόλοιπη μπάντα πού φαίνεται να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, αλλά έτσι είναι οι ντίβες, η οποία φωνητικώς, κατά τη διάρκεια του show, κινείται σε μέτρια επίπεδα.
Το stage πάντως εντυπωσιακά στημένο, με τα κάγκελα, τις κούκλες και την όλη έννοια του παιδικού πάρκου σε πιο spooky έκδοση, ενώ και το κοινό φάνηκε να απολαμβάνει αυτό πού έβλεπε (σ.σ.: φαντάζομαι πιο πολύ από “άκουγε”). Κατά τα άλλα, θα μου πεις δεν έμειναν πολλά, είναι αξιοπρεπέστατο πρώτο DVD, και πιστεύω άμα δεν το έβλεπα, και απλά το άκουγα θα ήμουν πιο χαλαρός.
Food for thought: Σε ένα ολόκληρο show, πού διήρκησε λιγότερο από ώρα, με κέρδισες στην πιο ήρεμη στιγμή, στην πιο ευαίσθητη και πιο συγκινητική…χμ...κάτι δεν έκανες καλά στο υπόλοιπο live…Το Into The Light μόλις έλαβε την αποθέωσή του!

Βαθμολογία: 80/100
 Για το Special Edition πακέτο πού βρισκόταν στην επανακυκλοφορία του “Blood”.
Βαθμολογία: 50/100
Για το DVD πού θα κυκλοφορήσει μόνο του στις 17 Φεβρουαρίου.


Ανδρέας “Blindmaggot” Κουντουράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave your comment here...